verificare istoric auto Secrets

Exista diferite metode si sfaturi utile pentru a verifica corectitudinea kilometrajului unei masini.

Chiar dacă vehiculul tău are un trecut tulburat, o să-l vinzi mai swift cu o verificare a istoricului.

În continuare trebuie să verifici starea caroseriei, starea mecanică a masinii și să te asiguri că bunul pe care intenționezi să-l cumperi se ridică la nivelul tău de așteptări.

Aplicatia RAR ofera un raport detaliat si adesea complet despre vehiculul pe treatment il doresti sa-l achizitionezi sau sa-l verifici.

Asadar, nu neglija acest factor vital si asigura-te ca obtii o verificare completa a istoricului autoturismului pe care urmeaza sa il achizitionezi.

Verificarea VIN este un proces prin treatment introduci seria de sasiu a masinii intr-un sistem specializat pentru a obtine informatii detaliate despre respectivul vehicul. Acest sistem este alimentat cu o baza de day vasta ce contine informatii despre milioane de vehicule.

1. Verificare istoric daune: Raportul analizeaza daca masina a fost implicata in accidente sau alte daune semnificative. Aceasta iti ofera o perspectiva asupra starii generale a vehiculului si te ajuta sa eviti masinile cu istoricul defectuos.

De asemenea, poti afla daca a fost respectat programul de revizii si intretinere al masinii, lucru ce poate influenta durabilitatea si performanta acesteia.

Rapoartele de istoric auto pentru autovehicule next hand (verificare VIN) sunt utile și pentru a scuti potențialul cumpărător de drumuri inutile spre vehicule care nu merită achiziționate, economisind atât timp cât și bani.

Datele obtinute prin aplicatia RAR sunt esentiale pentru a lua decizii informate si avizate in ceea ce priveste achizitionarea sau verificarea unei masini.

Daca kilometrajul pare exagerat in comparatie cu starea si performanta masinii, acesta poate fi un semn ca kilometrii afisati nu sunt reali.

Modificarea kilometrajului este o practica comuna in multe tari, nu doar in Romania. In Germania se estimeaza ca thirty% din masinile rulate au kilometrajul dat inapoi. Nu avem astfel de day disponibile in Romania , dar practica poate fi si mai frecventa decat in Germania. Nu e apasa aici greu de explicat de ce atat de multe masini sunt vandute in acest mod; cu cat mai multi kilometri are, cu atat este mai mic pretul si masina se vinde mult mai greu. De fapt, in cazul anumitor masini importate, kilometrajul poate fi dat inapoi de doua ori: prima data in strainatate, apoi, din nou, in Romania. autoDNA aduna informatii despre kilometrajsi daca acestea sunt dispnibile, sunt adaugate in raport.

Seria sasiului, cunoscuta si sub denumirea de numar de identificare al vehiculului (VIN – Auto Identification Amount), este un cod structure din seventeen caractere alfanumerice treatment identifica in mod unic un autoturism.

Uneori poate fi dificil sa obtii informatiile necesare despre istoricul masinii si sa te asiguri ca reprezinta cu adevarat ceea ce iti este prezentat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *